Καλώς ήρθες!

tomatis glass2

στα επισήμως Πιστοποιημένα Κέντρα Διάγνωσης και Παρέμβασης Tomatis-Athen και Tomatis-Halkida, τα οποία λειτουργούν υπό την διεύθυνση των Ζωή Χαροκόπου και Χριστίνα Βαρβία αντίστοιχα.

Τα κέντρα μας  δημιουργήθηκαν από την κοινή αγάπη για τα παιδιά και την πεποίθηση της έμφυτης ικανότητας του καθενός από αυτά για αέναη μάθηση.

tomatis-glass2-04

Στα Κέντρα Διάγνωσης και Παρέμβασης Tomatis, μέσω έγκυρων επιστημονικών μεθόδων, προσφέρονται υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και παρέμβασης, οι οποίες απευθύνονται στο παιδί, στον έφηβο και την οικογένεια.

Σκοπός δημιουργίας των Κέντρων είναι η εκπαίδευση των μαθητών ώστε να έχουν την ευχέρεια της γρήγορης και αποτελεσματικής απορρόφησης της γνώσης που αποκομίζουν καθημερινά, να μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις απαιτήσεις του σχολικού συστήματος και να αναπτύσσονται προσωπικά.

Με σεβασμό στη μοναδικότητα του κάθε ατόμου αλλά και στις ιδιαίτερες ανάγκες του, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που επιδρούν σε αυτόν στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της εκπαίδευσης του, παρέχονται εξατομικευμένα προγράμματα σε                   ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.

tomatis-glass2-01